English..

Be Active!

I januar er der altid enormt meget fokus på træning og slankekur. Vi skal jo være klar til bikini sæsonen begynder, derfor vil jeg lige vise lidt smart træningstøj.

For mig er det vigtigt stadig stadig at “se godt” ud når jeg træner.

Alt tøjet er fra H&M og kan findes her 

Nogle er jer tænker sikkert nu – H&M, træningstøj? hmmm.

Ja, det gjorde jeg også selv i starten – jeg har altid kun haft træningstøj fra “rigtige” sportsmærker. Jeg har efterhånden en del træningstøj fra H&M, og jeg er kun positiv overrasket! Det er behageligt at have på. Jeg elsker i sær den pinke bluse i venstre hjørne. H&M har også tit noget lidt anderledes træningstøj, med mønstre og fede farver hvis man ikke er så meget til sort (like me! I want it all in PINK 🙂 ) og sidst men ikke mindst – Prisen! Det er jo utrolig billigt, i forhold til så meget andet træningstøj.

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

English..