Hej Fabulous people.

Hej Fabulous people.

Først og fremmest vil jeg gerne byde jer velkommen til min nye blog, og mit første indlæg her. Måske har nogle af jer set min gamle blog ved blogspot. En dag var det hele bare slettet. Hmmmm. Rimelig underligt, men nok om det. Jeg har derfor besluttet, at starte en ny blog dog ved bloggersdelight i stedet. Jeg håber i vil følge min blog 🙂

Bloggen vil primært komme til, at handle om fashion og beauty. Jeg har en drøm om, at blive designer. Dette er også noget jeg vil skrive om, derudover vil jeg lægge billeder op af mine egne designs.

Xoxo – Stay fabulous!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hej Fabulous people.