Oplader ikke...

Paris

Paris er og forbliver min yndlingsby i hele verden. Første gang jeg var i Paris var sidste år i påsken, da jeg var til konkurrence. Jeg var der dog kun 4 dage, så eftersom jeg ikke følte, jeg havde set det jeg ville, aftalte min mor og jeg, at holde jul og nytår i Paris, så vi tog afsted igen d. 20 december og tog hjem igen d. 1 januar. selv efter den tur føler jeg stadig ikke jeg har set alt det jeg gerne vil. Paris er så smuk en by.

Turen i december var dog helt fantastisk med shopping og vandring op og ned af Champs Elysses med udsigt til det mest guddommelige julelys, jeg nogensinde har set. De fantastiske juleudstillinger i de mest ekstravagante stormagasiner, hvor vinduerne var fyldt ud med dansende pingviner, isbjørne og andre dyr, pyntet med tasker, tørklæder og andre accessories fra de mest eksklusive designere. Juleaften var alt andet end traditionel. Dagen startede med shopping og fortsatte derefter på en hyggelig italiensk restaurant, hvor menuen stod på pizza og burger. Hvorefter juleaften endte foran Notredame, hvor hundredvis af velklædte mennesker stod i kø for at træde ind i den smukke kirke. Nytårsaften holdte vi i disneyland, det var utrolig hyggeligt og folk var på trods af regn i ufatteligt godt humør.

Mit yndlingssted i Paris er helt klart omkring Notre-dame ved seinen og Hotel de ville. Det er utrolig smukt, at stå og kigge ud over vandet og der er også rigtig mange gode butikker i det kvarter.

Her er nogle billeder fra Paris.

Juleaften foran Notre-dame

Juleaften foran Notre-dame

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oplader ikke...