Ny oplader!!

Ebay.

Jeg har lige bestilt lidt fra ebay – for første gang. Jeg har altid været ret kritisk hvad ebay angår, men nu tog jeg lige chancen.  Man kan jo finde jo vildt mange fede ting til enormt billige priser!

Jeg har bestilt denne jakke, synes den er vildt fed. Glæder mig til at modtage den og jeg håber virkelig den er ligeså fed i virkeligheden!

Den findes også i sølv og kan findes her. Den er fra England så ingen told og andre irriterende ekstra udgifter! 🙂

Jeg har også bestilt velvet powder for my nails. Jeg elsker anderledes negle og negle der virkelig tiltrækker folks opmærksomhed. Glæder mig til at afprøve det, jeg skal nok lave et indlæg, når jeg har modtaget og prøvet det på. de kan findes her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny oplader!!