new ring.

hårfarve.

Jeg har lige farvet mit hår. Jeg var begyndt, at have udgroning så det skulle jo gøres. Normalt plejer jeg, at få farvet det ved frisøren eller bruge L’Oréal Casting Créme Gloss, men denne gange ville jeg prøve noget nyt. Eftersom mit hår er rimelig langt og tykt er det aldrig nok med én. meen jeg kom til at tage to forskellige og den ene hed ekstrem plantin eller sådan noget. Jeg skal overhovedet ikke have plantin blond hår. Jeg kan godt lide det ser naturligt ud, men jeg tænkte, at jeg ligeså godt bare kunne prøve! Men den farve har ødelagt mit hår lidt eftersom, det har fået lidt gult/gylden skær og er blevet meget, meget blond! men den anden jeg købte er helt fantastisk! 🙂

Det er den her hårfarve jeg er yderst tilfreds med og den er utrolig nem at påføre i håret.

Hårfarven kan købes her – den er på tilbud lige nu

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new ring.